Ledig stilling: Seksjonssjef – To års engasjement med mulighet for forlengelse/fast stilling – Fredningsseksjonen Riksantikvaren

• Søknadsfrist: 01.01.2019
  • Utskriftsversjon
  • Nøkkelinformasjon: Annonsør:Riksantikvaren
    Ref. nr.: 20/2018Stillingsbrøk: 100%%EngasjementAntall stillinger: 1
  • Kontaktinfo:Linda Lovise VeibyFungerende avdelingsdirektør(+47) 982 02 844
  • Søkekriterier:StedOsloBransjeStatFagfeltAdministrasjon / LedelseRolleMellom- / Linjeleder
  • Arbeidssted:Dronningens gate 13, 0116 Oslo

• Faglig og administrativ ledelse av seksjonen.
  • Resultatansvar for Riksantikvarens arbeid med fredning av kulturminner og seksjonens ansvarsfelt for øvrig.
  • Inngå i avdelingens ledergruppe og legge fram saker i Riksantikvarens ledergruppe.
  • Utarbeide virksomhetsplan for seksjonen og følge opp denne.
  • Deltakelse i eksterne møter som representant for Riksantikvaren.
  • Kontakt med media.

• Ledererfaring og gode lederegenskaper vektlegges.
  • Høyere utdannelse med arkitektur, kulturhistorie, kunsthistorie, historie eller lignende i fagkretsen.
  • Erfaring fra kulturminneforvaltningen vektlegges.
  • Det er ønskelig med kjennskap til Riksantikvaren.
  • God skriftlig formuleringsevne på bokmål og nynorsk vektlegges
  • Førerkort klasse B.

Utdanningsretning

• Administrasjon og ledelse
  • Arkitekt / Design

Utdanningsnivå

• Høyskole / Universitet, Hovedfag / Mastergrad

Personlige egenskaper

• God formidlingsevne og mediehåndtering.
  • God forståelse for målgrupper og samfunnsinteresser.
  • Løsnings- og resultatorientert.
  • Gode analytiske evner.

• Norsk

• To års engasjement med mulighet for forlengelse/ fast ansettelse.
  • Et godt og inspirerende fag- og arbeidsmiljø.
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling.
  • God arbeidstidsordning (fleksitid, sommertid).
  • Medlemskap og pensjonsordning gjennom Statens Pensjonskasse.
  • Stillingsbrøk: 100 %.
  • Stillingene lønnes som seksjonssjef med lønnsplassering fra 670.000 – 802.600 pr år i henhold til Statens lønnsregulativ.
  • For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes innenfor stillingens lønnsspenn og Riksantikvarens lønnspolitikk.
  • ANDRE OPPLYSNINGER:

• Riksantikvaren er en IA-bedrift og som en IA-bedrift legger Riksantikvaren vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for personer med nedsatt funksjonsevne og hull i CV’en.
  • Staten er opptatt av mangfold og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.
  • Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentligjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.
  • Noe reisevirksomhet må påregnes.

Post expires at 12:46pm on Tuesday January 1st, 2019

Mest besøkte

• OsbanenOsbanen Nesttun-Osbanen var en smalsporet jernbane som gikk mellom Nesttun og Osøyro utenfor Bergen. Banen ble åpnet 1. juli 1894 og nedlagt 2. […] Posted in Ukategorisert
  • Yrjar HeimbygdslagYrjar Heimbygdslag Yrjar heimsbygdslag er lokalhistorielag og museumslag i Ørland kommune. Laget ble etablert i 1977.Laget eier den bevarte husmannsplassen […] Posted in Ukategorisert, Museum